مقایسه آموزش و پرورش 4 کشور با ایران
در مقاله مقایسه آموزش و پرورش ایران با سایر کشورها، بسیار اهمیت دارد که بدانیم برای چه به دنبال تشخیص تفاوتها هستیم. ممکن است در حال انتخاب کشور برای مهاجرت باشید و بخواهید بدانید کدام کشور برای تحصل فرزند شما مناسبتر است. یا شاید بخواهید با دانستن قوانین و تکنیکهای آموزش و پرورش کشورهای پیشرفته بخواهید تا خودتان فرزندتان را در ایران و به بهترین شکل ممکن پرورش هستیم. به هر حال این مقاله مقایسه آموزش و پرورش ایران با سایر کشورها را برای شما انجام خواهد داد. با ما همراه باشید تا هرآنچه اهمیت دارد را یاد بگیرید.
اهمیت آموزش و پرورش در چیست؟
آموزش و پرورش، مهمترین سازمان در هر کشوری محسوب میشود. همانگونه که دانش آموزان، سرمایههای هر کشور هستند؛ این آموزش و پرورش است که باید مهارتهای اصلی اجتماعی، حضور موثر در کار گروهی و هر فعالیت موثر دیگر را به کودکان و نوجوانان یاد بدهد تا بتوانند در آینده در ساختن و پیشرفت کشور تاثیرگذار باشند. خواندن مقاله مقایسه آموزش و پرورش ایران با سایر کشورها به شما این امکان را خواهد داد تا بدانید سیستم آموزش پرورش ایران چه مزایا و معایبی دارد و بتوانید بهترین نوع آموزش را برای فرزند دلبر خود فراهم کنید. مقاله مقایسه آموزش و پرورش ایران با سایر کشورها علاوه بر تمام آنچه گفته شد، به شما کمک میکند تا بهترین مدرسه را برای فرزند خود انتخاب کنید. چرا که بسیاری از مدارس درجه یک در ایران، بر اساس قوانین کشورهای پیشرفته دانش آموزان را تربیت میکنند.
مقاله مقایسه آموزش و پرورش ایران با سایر کشورها | کدام بهتر است؟
همانطور که گفتیم، آموزش و پرورش، مهمترین رکن در هر نظام است. زیرا این دانش آموزان هستند که آیندۀ کشور را تغییر خواهند داد. همه ما میدانیم که سیستم و قوانین آموزش و پرورش ایران، اگر به درستی توسط مدسه انجام شود، دارای نقصهایی است که اگر دچار تغییر و اصلاح شود میتواند آیندۀ کشور را به سمت درخشانی و پیشرفت چشمگیر سوق دهد. مقاله مقایسه آموزش و پرورش ایران با سایر کشورها با کشورهایی همچون ژاپن، استرالیا، انگلستان و کرۀ جنوبی با ایران انجام خواهد شد.
- کره جنوبی: در کرۀ جنوبی، دانش آموزان مدت زمان طولانی تری نسبت به ایران در مدرسه میمانند اما مدت زمانی که به آموزش درس اختصاص داده میشود کمتر است. بیشتر زمان دانش آموز به فعالیتهای گروهی میگذرد. در این کشور، دانش آموزان 220 روز از سال را به مدت 8 ساعت در مدرسه هستند و شروع تحصیل از 5 سالگی میباشد.
- انگلستان: انگیزۀ ادامه تحصیل در دانش آموزان انگلیسی بسیار بالا است. مدت زمان حضور در مدرسه برای دانش آموزان این کشور 190 روز و به مدت 6.5 ساعت است. شروع مدرسه از 4 سالگی بوده و دانش آموزان در لباس یک شکل در مدرسه حاضر میشوند.
- استرالیا: در استرالیا دانش آموزان از سن 4 سالگی به مدرسه میروند و 200 روز از سال را به مدت 6.5 ساعت در مدرسه خواهند بود. در مقاله مقایسه آموزش و پرورش ایران با سایر کشورها، حضور دانش آموزان استرالیایی نسبت به دیگر کشورها بسیار کمتر است. لباس فرم و ساعت ناهر برای دانش آموزان این کشور الزامی میباشد.
- ژاپن: این کشور را میتوان به عنوان بهترین کشور از لحاظ قوانین آموزش و پرورش دانست. دانش آموزان ژاپنی در دوران مدرسه مهارتهای اجتماعی، کار گروهی، فعالیتهای فنی و دیگر موارد مشابه را به خوبی یاد میگیرند. مدت زمان حضور در مدرسه برای دانش آموزان ژاپن بسیار بیشتر از دانش آموزان ایران است اما نشستن سر کلاس برای یادگیری درسهای نظری بسیار کمتر! 220 تا 250 روز از سال به مدت 6.5 ساعت در روز را دانش آموزان در مدرسه سپری میکنند.
عوامل موفقیت دانش آموز در سیستم آموزش و پرورش ایران
همه ما میدانیم برای موفقیت دانش آموزمان در مدرسه، تنها رفتن به مدرسه و حضور در کلاس درس کافی نیست. سیستم آموزش و پرورش ایران بر آموزشهای نظری و پیشرفتهای تک نفره تاکید داشته و مهارتهای اجتماعی دانش آموزان و مهارتهای حضور در گروه را مورد توجه قرار نمیدهد. بنابراین، به عنوان والدین، این شما هستید که باید بتوانید این مهارتها را به فرزندتان یاد بدهید. پس از خواندن مقاله مقایسه آموزش و پرورش ایران با سایر کشورها، باید بدانید که برای بالا بردن تمرکز فرزندتان در مدرسه کارهای زیادی است که میتوانید انجام دهید. خوردن صبحانۀ مقوی و سالم، به همراه داشتن تغذیه سالم برای اوقات فراغت در مدرسه و همچنین داشتن لوازم تحریر تکمیل، با کیفیت و مناسب از نکاتی هستند که میتوانید مد نظر داشته باشید. به این منظور، سهند میتواند نگرانی شما از بابت لوازم تحریر با کیفیت را از بین ببرد. برای دریافت اطلاعات کاملتر، کافی است تا سری به فروشگاه اینترنتی سهند بزنید. سهند، همراه شما در مسیر موفقیت فرزندتان است.