مخترع کلاسور و زونکن

همه چیز درباره مخترع کلاسور و زونکن

معرفی مخترع کلاسور و زونکن

یکی از مهم‌ترین عوامل رسیدن به موفقیت که باید در نظر داشته باشید، رعایت نظم و طبقه بندی مدارک و اسناد مهم برای شماست. دانش آموز باشید یا مدیر یک سازمان بزرگ، تفاوتی نخواهد داشت، طبقه بندی و نظم، مهم‌ترین چیزی است که باید پس از پشتکار داشتن، در نظر بگیرید. همیشه و در هر مسیر شغلی و تحصیلی، یک سری برگۀ خیلی مهم هستند که باید در کمال صحت و سلامت و برای مدت زمان طولانی نگهداری شوند. مهم‌ترین نوشت افزاری که برای نگهداری و طبقه بندی چنین برگه‌هایی استفاده می‌شوند، زونکن‌ها و کلاسور‌ها هستند. آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که مخترع زونکن و مخترع کلاسور چه کسانی هستند؟ اصلاً زونکن و کلاسور چه تفاوتهایی با هم دارند؟ چرا باید برای بایگانی برگه‌های خود زونکن و کلاسور را به کار ببریم؟ با ما در وبلاگ سهند همراه باشید تا پاسخ تمامی این سوالات را برایتان بازگو کنیم.

مخترع کلاسور و زونکن

مخترع زونکن کیست؟

فریدریش زونکن (Friedrich Soennecken) آلمانی از شهر بن، مخترع زونکن است. این فرد در سال 1875 زونکن را برای بایگانی مدارک و نگهداری سالم کاغذها و اسناد در طولانی مدت اختراع کرد. جالب است بدانید که مخترع زونکن، اختراعات کاربردی بسیار دیگری نیز در زمینۀ انواع نوشت افزار داشته است. از جملۀ این اختراعات می‌توان به دفتر سیمی، نوک خودنویس، تقویم سیمی، پانچ و غیره می‌باشد. فریدریش زونکن به تنهایی توانسته است تا صنعت لوازم تحریر را با پیشرفت چشم گیری روبه‌رو کند. مخترع زونکن با تاسیس شرکتی با همین نام انواع زونکن با همین برند را روانۀ بازار کرد. به همین علت است که ما امروزه این ابزار طبقه بندی کاربردی را با نام زونکن یعنی نام فامیل مخترع آن می‌شناسیم.

زونکن و کلاسور چه تفاوت‌هایی دارند؟

در زبان انگلیسی زونکن را با نام کلاسور می‌شناسند. به بیان دیگر، زونکن و کلاسور در اصل معنای کلمه‌ای هیچ تفاوتی با هم ندارند. اما در زبان فارسی و تولیدات لوازم تحریر، این دو با یک کارکرد اصلی که همان طبقه بندی اسناد و مدارک و نگهداری آن‌ها در کمال صحت و سلامت است، تفاوت‌های بسیار کوچکی دارند که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

مهم‌ترین تفاوت کلاسور و زونکن در حجم آنها برای نگهداری انواع کاغذ است. زونکن ها معمولاً برای نگهداری اسناد و مدارک با حجم بسیار بیشتر در ادارات و سازمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، عطف بزرگتری دارند، حلقه‌های آنها بزرگتر و در دو شکل O شکل و یا D شکل است و جلد آن‌ها ضخیم‌تر و بسیار مقاوم‌تر از کلاسور است. از زونکن‌ها بیشتر برای بایگانی‌های اداری استفاده می‌شود. در حالی که کلاسور بیشتر مصرف خانگی و روزمره دارد. جنس بدنه کلاسور در مقایسه با زونکن نازکتر است و مقاومت، ابعاد و ظرفیت حلقه‌های آن بسیار کمتر از زونکن است. کلاسورها را بیشتر برای مصارف دانش آموزی، ارائه‌های دانشجویی، مصارف تبلیغاتی در همایش‌ها یا نگهداری اسناد و مدارک خانگی مورد استفاده قرار می‌دهند.

مخترع کلاسور و زونکن

مخترع کلاسور همان مخترع زونکن!

همانطور که گفتیم، مخترع زونکن فریدریش زونکن از کشور آلمان است که این اختراع جذاب را با نام خود در تاریخ ثبت کرد. اگر در گوگل جستجو کنید متوجه می‌شوید که مخترع کلاسور نیز همان مخترع زونکن است. چرا که کلاسور و زونکن، همانطور که در پاراگراف قبلی گفتیم تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند و تفاوتی که امروزه ما در کاربرد زونکن و کلاسور شاهد آن هستیم، به مرور زمان و سیر پیشرفت تولید زونکن بوده است. پس مخترع کلاسور همان مخترع زونکن است.

خرید کلاسور

چرا استفاده از زونکن و کلاسور مهم است؟

همانطور که در ابتدای متن نیز به آن اشاره کردیم، داشتن نظم، طبقه بندی مدارک مهم و امکان دسترسی سریع به آنها از مهم‌ترین اصول برای رسیدن به موفقیت است. زونکن و کلاسور دو ابزار بسیار کاربردی هستند که می‌توانید برای حفظ نظم در محیط اطراف خود از آنها بهره بگیرید. این دو نوشت افزار مهم در امر بایگانی، در انواع و ابعاد مختلفی تولید می‌شوند که شما می‌توانید بسته به نیاز و سلیقۀ خود بهترین گزینۀ مناسب را انتخاب نمایید. برای مشاهدۀ انواع زونکن و کلاسورهای با کیفیت و مرغوب و دریافت اطلاعات کامل‌تر در زمینۀ قیمت و نحوۀ خرید آنها می‌توانید به فروشگاه اینترنتی سهند مراجعه نمایید.

مطالب مرتبط