همه چیز درباره امتحان
شبهای سخت و طاقت فرسای امتحانات را به یاد بیاورید، حجم بسیار زیادی از مطالب که باید یاد میگرفتید. استرس غیر قابل تحمل از روند امتحان و نتایجی که ممکن است از آن حاصل شود. زمان کم، خستگی، بیخوابی و موارد بسیار زیاد دیگری که امتحانات را از همیشه سختتر و تحمل ناپذیرتر میکرد. حتماً برای شما هم پیش آمده برایتان سوال پیش بیاید که آخر سر کی امتحان رو اختراع کرد؟ اصلا چرا وجود امتحان برای دانش آموزان بهتر است؟ چرا باید امتحان بدهیم؟ اینها سوالاتی است که ممکن است ذهن هر فردی را که به نوعی درگیر امتحانات است به خود مشغول کند. در این مطلب از بلاگ سهند قصد داریم تا به این سوال پاسخ دهیم که کی امتحان رو اختراع کرد و امتحان دادن چه اهمیتی دارد؟ با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.
چرا امتحان دادن مهم است؟
پیش از آنکه به پاسخ این سوال بپردازیم که کی امتحان رو اختراع کرد، اجازه دهید کمی از اهمیت امتحان دادن برایتان توضیح دهیم. امتحان دادن کمک میکند تا سطح آموزههای دانش آموز و یا دانشجو سنجیده شود. با کمک این روش میتوان نتیجههای مورد نظر از سطح سوال کلاس و همچنین سطح کیفی تدریس دبیر را تخمین زد. بنابراین بدون توجه به این که کی امتحان رو اختراع کرد، موافق باشید یا نه، امتحان وسیلهای است تا به کمک آن بتوانیم تاثیر بیشتری در جا انداختن مطالب آموخته شده در ذهن بگذاریم. مسئلۀ اصلی روش و اصولی است که امتحان گرفته میشود. با توجه به تحقیقات گستردۀ انجام شده در سطح جهانی، روش امتحان گرفتن از خود امتحان گرفتن بسیار مهمتر است. گاهی گرفتن امتحان به روش اشتباه میتواند تاثیر معکوس در روند یادگیری فرد داشته باشد.
آخر سر کی امتحان رو اختراع کرد؟
میخواهید بدانید کی امتحان رو اختراع کرد؟ بهتر است نگاهی به تاریخ شرق دور بیندازید. تاریخچۀ اختراع امتحان به سلسلۀ هان باز میگردد. در این دوره، امتحانی برگزار میشد تا بتوان از طریق آن اعضای دولت از میان مردم عادی انتخاب کرد. این روش امتحان گرفتن به گونهای بوده است که از دانشآموزان سوالاتی مشخص پرسیده میشود که جواب آنها نیز کاملاً واضح و مشخص است. بنابراین از این طریق میتوان فهمید تدریس در کلاس به چه صورت بوده و دانشآموز چه میزانی در جهت یادگیری مطالب تلاش کرده است.
راستش را بخواهید به طور واضح و مشخص نمیتوان گفت که کی امتحان رو اختراع کرد! این روش امتحان گرفتن طی سالها آزمون و خطا و تجربه شکل گرفته است. اگر بخواهیم یک جای مشخص برای مخترع امتحان پیدا کنیم میتوانیم به سال 1905 میلادی برویم. زمانی که آلفرد باینت نوعی تست با عنوان تست هوش طراحی کرد تا از طریق آن میزان هوش فرد را اندازه گیری کند. این تست بعدهها با عنوان تست IQ نام گذاری شد.
کی امتحان رو اختراع کرد؟ همانطور که گفتیم یک شخص خاص برای معرفی کردن به عنوان مخترع امتحان وجود ندارد. در اوایل دهۀ 1900 میلادی نوعی آزمون طراحی شد. این آزمونها که SAT و ACT نام داشتند، جهت ارزیابی دانشجویان ورودی کالج مورد استفاده قرار میگرفتند. چیزی شبیه به کنکور امروزی ما! اینکه کی امتحان رو اختراع کرد مهم نیست، مهم این است که در حال حاضر این روش ارزیابی وجود داشته و شما بهتر است هرچه سریعتر و به بهترین روشی که میتوانید، خود را برای امتحان دادن آماده کنید. چطور میتوانید راحتتر از پس امتحانات، این غول بی شاخ و دم برآییم؟ پاسخ کاملاً واضح است: با آمادگی!
چطور امتحانات را راحتتر پشت سر بگذاریم؟
با دانستن اینکه کی امتحان رو اختراع کرد، متوجه شدیم بهتر است به هر طریقی که شده خودمان را برای امتحانات آماده کنیم. برای اینکه بتوانید در امتحان موفق شوید، باید بهترین خودتان را ارائه دهید، اما چطور؟ زمان امتحان و آنچه داخل برگۀ امتحانی مینویسید، تنها قسمت کوچکی از روند موفقیت در امتحان است. سهم شما بسیار قبلتر از زمان امتحان آغاز میشود. برای موفقیت در امتحانات:
- در کلاس حضور فعال داشته باشید. خوب گوش کنید، تمرین کنید و پاسخ سوالات معلم را بدهید.
- تمرین هر درس را به صورت روزانه انجام دهید و درس خواندن را به شب امتحان واگذار نکنید.
- موقع درس خواندن در سکوت و نور کافی درس بخوانید. خودتان را از هر چیزی که حواستان را پرت میکند دور کنید.
- ابزار مورد نیاز خود را تهیه کنید. کاغذ، دفتر، مداد، زیردستی، خودکار و غیره هر لوازم تحریری که لازم دارید را از قبل تهیه کنید.
- برای روز امتحان، زیردستی خود را به همراه ببرید تا در صورت خراب بودن میز بتوانید به راحتی به نوشتن ادامه دهید.
- زیردستی یک وسیلۀ کاربردی برای امتحان دادن است که هم در طول کلاس، هم در زمان درس خواندن برای امتحان و هم در زمان امتحان مورد نیاز شما خواهد بود. برای مشاهده و
خرید انواع زیردستی و یا انواع دیگر لوازم تحریر، میتوانید از فروشگاه اینترنتی سهند دیدن فرمایید.